Yanal'la anlaşma tamam!

Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile dün yollarını ayırma kararı alan Trabzonspor'un, Ersun Yanal ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.Bordo-mavili kulüp yöneticilerinden alınan bilgiye göre, Yanal ile bu akşamki Torku Konyaspor maçı sonrası son bir

Yanal'la anlaşma tamam!

Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile dün yollarını ayırma kararı alan Trabzonspor'un, Ersun Yanal ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Bordo-mavili kulüp yöneticilerinden alınan bilgiye göre, Yanal ile bu akşamki Torku Konyaspor maçı sonrası son bir görüşme yapılacak. Bugün Trabzon'a gelmesi beklenen Ersun Yanal'ın gelişinin ertelendiği ve hafta içinde Trabzon'da olacağı öğrenildi.

Bordo-mavililerin, milli maçlar nedeniyle verilecek iznin ardından hazırlıklarına 12 Kasım Çarşamba günü Yanal yönetiminde başlamasının planlandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler