Yanal'ın savunma sıkıntısı!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, savunma bölgesinde sıkıntı yaşıyor. Devre arası hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdüren Trabzonspor'da, teknik direk

Yanal'ın savunma sıkıntısı!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, savunma bölgesinde sıkıntı yaşıyor. 

Devre arası hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdüren Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, 23 Ocak Cuma günü karşılaşacakları Sivasspor maçı öncesinde sakat ve milli takım kamplarında bulunan oyuncuların çokluğu nedeniyle savunma bölgesinde sıkıntı yaşıyor. Bordo-mavili takım, devre arasında savunma bölgesine Akhisar Belediyespor'dan Uğur Demirok'u transfer etse de ikinci yarıya defans bölgesinde sorunlu girecek. Belkalem ve Papadapoulos'un sakatlıkları, Aykut Demir'e kulüp aranması kamuoyuna yansırken, bu oyuncunun kafa olarak rahat olmaması ve zaman zaman stoper bölgesinde kullanılan Medjani'nin milli takım kampında bulunması, Mustatafa Yumlu'nun da halen daha kadro dışı tutulması Yanal'ı ikinci yarının ilk maçında savunma kurgusu oluşturmakta sıkıntıya soktu.

 

"DEMİROK'UN DURUMU NET DEĞİL" 2. SAYFADA

DEMİROK'UN DURUMU NET DEĞİL

Trabzonspor'un yeni transferi Uğur Demirok'un ise Sivasspor maçında oynayıp oynamayacağı net değil. Akhisar Belediylespor'da yaşadığı sakatlık nedeniyle ligde oynanan son 4 maçta forma giyemeyen Demirok'un durumu ise belirsizliğini koruyor. Antrenman eksikliğini kapatmaya çalışan oyuncunun, oynayıp oynamayacağını teknik direktör Ersun Yanal'ın maç saati karar vereceği belirtiliyor. Yanal'ın, Sivasspor maçında Mustafa Akbaş ve Aykut Demir'e forma şansı vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler