Yanal'ın korkusu yok

Trabzonspor yöneticilerinin Ersun Yanal ile ilk görüşmelerde, "Hocam destek verenler olduğu kadar sizin gelişinizi eleştirenler de var. Bu baskıya hazır mısınız?" uyarısında bulunduğu ortaya çıktı. Yanal'ın cevabı ise netti: "Daha önce Trabzon'da çalıştım

Yanal'ın korkusu yok

Trabzonspor yöneticilerinin Ersun Yanal ile ilk görüşmelerde, "Hocam destek verenler olduğu kadar sizin gelişinizi eleştirenler de var. Bu baskıya hazır mısınız?" uyarısında bulunduğu ortaya çıktı. Yanal'ın cevabı ise netti: "Daha önce Trabzon'da çalıştım. Taraftarın ne istediğini çok iyi biliyorum. Benim işim takımı yönetmek ve herkese işimle yanıt vermek."

G.SARAY MAÇI ÖNCESİ KONUŞACAK

Yanal antrenmanlarda da yeni oyuncularıyla birebir diyaloğa geçerek yakın ilişki kurmaya çalışıyor. Ekibinden tüm futbolcularının fiziksel açıdan hazır olup olmadıklarının tespit edilmesini isteyen Yanal'ın bir takım testler yaparak bu süreci hızlandıracağı öğrenildi. Önümüzdeki 36 günde 11 maça çıkacak Yanal'ın 4 yardımcısına bir ismi daha eklemesi bekleniyor. Öte yandan imza töreninde konuşmayan Ersun Yanal, Galatasaray karşılaşması öncesi perşembe günü basın toplantısı düzenleyecek. 

İLK İCRAATI HÜCUM FUTBOLU

"Bu şehir ofansif futbolu hak ediyor" diyen Yanal oyun kurgusunu tamamen değiştirecek. Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal ile Vahid Halilhodzic'in oyun anlayışlarındaki zıtlık nedeniyle takımın taktik kurgusu tamamen değişecek. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmesinde Yanal, "Bu şehir ofansif futbolu hak ediyor" diye konuşmuştu.

EN ÇOK FORVETLER SEVİNDİ

Yanal, Halilhodzic'in aksine kalabalık bir orta saha değil, kalabalık hücum hattı oluşturmaya çalışacak. Tecrübeli hocanın ofansif oyun anlayışı takımda en çok hücum hattında forma savaşı veren Cardozo, Yatabare, Waris, Özer, Mehmet Ekici'yi sevindirirken, forvetteki rekabetin de kızışması bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor