Yanal'ın kabusu sürüyor

Trabzonspor'da Teknik direktör Ersun Yanal’ın en büyük kabusu ise yine eksik ve formsuz oyuncular.Cezalı Bosingwa, sakat Mustafa, Yusuf, Aykut Demir, Belkalem ve Waris’ten yoksun sahaya çıkacak Bordo-Mavililer’de bu futbolcular kadar beklentilerin altına

Yanal'ın kabusu sürüyor

Trabzonspor'da Teknik direktör Ersun Yanal’ın en büyük kabusu ise yine eksik ve formsuz oyuncular.

Cezalı Bosingwa, sakat Mustafa, Yusuf, Aykut Demir, Belkalem ve Waris’ten yoksun sahaya çıkacak Bordo-Mavililer’de bu futbolcular kadar beklentilerin altına düşen yıldızlar da Yanal’ı alternatiflere zorluyor.

Fırtına’nın hocası bu süreçte gözünü tamamen kulübeye çevirmiş durumda. Bugüne kadar fazla şans veremediği oyuncularıyla yakından ilgilenen ve rekabet ortamını da yükseltmeye çalışan Ersun Yanal’ın üzerinde durduğu en önemli konulardan biri de Cardozo...

Paraguaylı futbolcuyla özel görüşmeler yapan Yanal’ın, “Sen bu takımın en önemli silahlarından birisisin. Sana çok güveniyorum. O nedenle gol atman ya da atmaman değil, takım için verdiğin emek önemli” sözleriyle kendisini motive ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor