Yanal'ın hedefi tutacak mı?

 Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında yakaladığı çıkışı yarın deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor karşısında da sürdürmek istiyor. İlk dört takım arasındaki yerini korumak isteyen bordo-mavililer sahadan 3 puanla ayrılması halinde ikinci

Yanal'ın hedefi tutacak mı?

 Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında yakaladığı çıkışı yarın deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor karşısında da sürdürmek istiyor. İlk dört takım arasındaki yerini korumak isteyen bordo-mavililer sahadan 3 puanla ayrılması halinde ikinci yarıda 20 puan hedefine ulaşmış olacak. 

Yarın deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal ile ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor. İlk dört takım arasındaki yerini korumak isteyen Karadeniz ekibi, yakaladığı yenilmezlik serisini sürdürerek maç eksiğiyle kaptırdığı koltuğunu da geri almayı planlıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'e tamamen sarılma ve daha üst hedefleri kovulama adına çıkış noktası olarak belirlediği Gaziantepspor karşısında 20 puan hedefini tutturmak istiyor. Yaşanan sakatlıklar ve alınan kötü sonuçların ardından lige yeniden konsantre olan bordo-mavililer yapılan tüm çalışmaların yansımasını rakibi karşısında elde edeceği 3 puanla alarak yenilmezlik serisini sürdürmeyi planlıyonr. Karadeniz ekibi teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ligin ikinci yarısında oynadığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor