Yanal'ın 11'i belli!

Trabzonspor’a Halilhodzic’in aksine hücum futbolu oynatmayı planlayan Ersun Yanal, takımla ilgili çalışmalarını son 1 haftadır sürdürüyordu.Bordo-Mavililer’in bu sezon oynadığı tüm maçların kasetlerini izleyen Yanal, yeni öğrencileri hakkında fazlasıyla b

Yanal'ın 11'i belli!

Trabzonspor’a Halilhodzic’in aksine hücum futbolu oynatmayı planlayan Ersun Yanal, takımla ilgili çalışmalarını son 1 haftadır sürdürüyordu.

Bordo-Mavililer’in bu sezon oynadığı tüm maçların kasetlerini izleyen Yanal, yeni öğrencileri hakkında fazlasıyla bilgiye sahip. Hatta daha ilk idmana çıkmadan önce, Galatasaray karşısında sahaya süreceği ilk 11’i bile büyük oranda belirledi! Başarılı çalıştırıcı özellikle iç sahada çift forvet oynamaya kararlı. Deplasmanda ise klasik 4-3-3 dizilişiyle sahada olması bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar karşısında da bu sistemi tercih etmeyi planlayan Ersun Yanal, Yusuf’u sol beke çekecek. Belkalem’in cezalı olması nedeniyle stoperde Medjani-Papadapoulos ikilisi görev yapacak. Orta sahayı Salih-Constant-Mehmet Ekici üçlüsüyle kurması beklenen Yanal’ın kanatlarda Özer ve Sefa’yı, ileri uçta ise Cardozo’yu görevlendireceği öğrenildi.

 

İşte o ilk 11!

 

Fatih

Bosingwa

Medjani

Papadopoulos

Yusuf

Salih

Constant

Mehmet

Sefa

Özer

Cardozo

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor