Yanal'ı sıkıntı bastı

Göreve geldiği dönemde çıkış yakalayan fakat daha sonra alınan kötü sonuçlarla zirveden kopan Trabzonspor'da Teknik direktör Ersun Yanal'ı şimdi de cuma günü oynanacak olan Sivasspor maçının endişesi sardı.Tüm transferlerin kampa yetişmemesi ve bir çok oy

Yanal'ı sıkıntı bastı

Göreve geldiği dönemde çıkış yakalayan fakat daha sonra alınan kötü sonuçlarla zirveden kopan Trabzonspor'da Teknik direktör Ersun Yanal'ı şimdi de cuma günü oynanacak olan Sivasspor maçının endişesi sardı.

Tüm transferlerin kampa yetişmemesi ve bir çok oyuncunun sakat ve Afrika Kupası'nda olması sebebi ile sıkıntılı günler geçiren Yanal'ın oldukça endişeli olduğu belirtildi.

Yanal'ın kadrosunda bulunan yabancı oyuncularının Afrika Kupası'nda olması ve transferlerin henüz bitmemiş olması büyük sıkıntı yarattığı öğrenildi. Eksik kadroyla 3 gün sonra Sivasspor maçına yeniden zirve hesapları yapmak için çıkacak olan Yanal'ın takım içerisinde yeni arayışlara gittiği ve bu eksikler nedeni ile mutsuz olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor