Yanal'dan transfer müjdesi!

Trabzonspor'un Sivasspor'ju 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Ersun Yanal maçın ardından açıklamalarda bulundu.Yanal şöyle konuştu;Bizim için 3 kritik maç var bugün ilkini oynadık. Kazanmamız gerekn maçtı. Disiplin kaybettiğimiz baz

Yanal'dan transfer müjdesi!

Trabzonspor'un Sivasspor'ju 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Ersun Yanal maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

Bizim için 3 kritik maç var bugün ilkini oynadık. Kazanmamız gerekn maçtı. Disiplin kaybettiğimiz bazı anlar oldu. Kazanma iştahı ve maçı bırakmama isteği en önemli başarı oldu. Mücadelenin karşılığını 3 puanla oynadık. Daha farklı da olabirlirdi sonuç. Oyuncularımızın yanı sıra taraftarımızın performasına değinelim. Değişen uygulamalarla taraftarsız oynuyorduk bunu bu akşam kırdık ve ilk defa coşkulu bir taraftara karşı oynadık. Futbolun içindeki güzellik tutku ve sevgiyle birleştirdiğiniz zaman güzel oluyor. Bugün iki transferimiz taraftarımızla buluştu. 

Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Trabzonspor diğer katılacak oyuncularla çok daha iyi olacak. Bugün Hakanve Erkan'ın katkısını gördük. Biraz daha zamana ihtiyacımız var ve daha iyi olacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor