Yanal'dan Trabzonspor açıklaması

Teknik direktör Ersun Yanal, son günlerde internet medyasında çıkan 'Trabzonspor'la anlaştı' yönündeki haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. Yanal açıklamas şöyle: "İnternet medyasında Trabzonspor ile anlaştığım yönünde haberlerle ilgili spor kamuoyunun s

Yanal'dan Trabzonspor açıklaması
Teknik direktör Ersun Yanal, son günlerde internet medyasında çıkan 'Trabzonspor'la anlaştı' yönündeki haberlere ilişkin bir açıklama yaptı.
 
Yanal açıklamas şöyle:
 
"İnternet medyasında Trabzonspor ile anlaştığım yönünde haberlerle ilgili spor kamuoyunun sağlıklı bilgilenmesi açısından açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.
 
Trabzonspor'un sayın yöneticileri tarafından tarafıma bir teklif yapıldığı doğrudur. Kendilerine verdiğim cevap olarak, "Takımın başında bir teknik direktör varken böyle bir görüşme yapmayı ilkesel ve etik olarak doğru bulmadığımı ve teknik direktörleriyle ilgili karardan sonra teklifi değerlendirebileceğimi" ilettim.
 
Spor kamuoyuna saygılarımı sunarım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler