Yanal'dan TFF'ye; Adaletsizlik!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sert açıklamalarda bulundu.Trabzonspor'un pazartesi maç oynamasına vurgu yapan tecrübeli hoca, "5 futbolcumuz Afrika Kupası'nda mücadele ediyor. Bu konuda federasyona müracaat ettik ve maçımızın cuma günü oynanmas

Yanal'dan TFF'ye; Adaletsizlik!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sert açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un pazartesi maç oynamasına vurgu yapan tecrübeli hoca, "5 futbolcumuz Afrika Kupası'nda mücadele ediyor. Bu konuda federasyona müracaat ettik ve maçımızın cuma günü oynanmasını istedik. Ancak kabul ettiremedik" ifadesini kullandı.

Yabancı ülke federasyonlarının da, milli oyuncuların salı günü kampa katılma isteğimizi kabul etmediğini belirten Yanal, şöyle devam etti: "Burada Trabzonspor hem organizasyon adına, hem de adalet adına çok uygun koşularla karşı karşıya kalmadığını düşünüyorum. Federasyon, adaletli davranmıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor