Yanal'dan teknolojik yenilik

Tecrübeli hoca, mevcut spor salonunun büyütülüp yeni aletler alınmasını istedi Nabız ve yorgunluğu ölçen son teknoloji aletlerle kas sakatlıkları önlenebilecek.İkinci devrede takımın performansını yükseltmeyi hedefleyen Ersun Yanal, her oyuncudan yararlan

Yanal'dan teknolojik yenilik

Tecrübeli hoca, mevcut spor salonunun büyütülüp yeni aletler alınmasını istedi Nabız ve yorgunluğu ölçen son teknoloji aletlerle kas sakatlıkları önlenebilecek.

İkinci devrede takımın performansını yükseltmeyi hedefleyen Ersun Yanal, her oyuncudan yararlanma ve sakatlıkların azaltılması için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir dizi önlem aldırıyor. Bordo-mavili hoca, işe spor salonunun genişletilmesiyle başladı. Mevcut spor salonunun büyütülmesini isteyen Yanal, son teknoloji spor aletlerinin alınması için rapor verdi.

KİŞİSEL DİYET PROGRAMI

Yeni aletler sayesinde futbolcular kaliteli antrenmanlar yaparken, nabız atım sayısı ve yorgunlukları da ölçülecek. Antrenman sırasında nabız atımı yüksek olan bir oyuncu idmanı bırakıp, salonda çalışacak. Böylelikle, sezon öncesi kamplarda yaşanan kas sakatlıklarının önüne geçilecek. Yanal'ın ayrıca oyuncuların durumlarına göre kişisel diyet programı da hazırladığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler