Yanal'dan mecburi revizyon

UEFA listesinde bulunmayan Özer Hurmacı, Mustafa Akbaş ve Serdar Gürler’i Metalist Kharkiv maçı kadrosuna alamayacak olan Yanal, ayrıca sakatlığı bulunan Constant’a da görev veremeyecek. Yanal’ın savunma kurgusuna Galatasaray maçında cezalı olduğu için fo

Yanal'dan mecburi revizyon

UEFA listesinde bulunmayan Özer Hurmacı, Mustafa Akbaş ve Serdar Gürler’i Metalist Kharkiv maçı kadrosuna alamayacak olan Yanal, ayrıca sakatlığı bulunan Constant’a da görev veremeyecek. Yanal’ın savunma kurgusuna Galatasaray maçında cezalı olduğu için forma giyemeyen Belkalem’i ekleyeceği, Medjani’yi ise ön liberoya çekebileceği belirtildi.

Trabzonspor’da Onur Recep Kıvrak, Constant ve Deniz Yılmaz’ın sakatlıkları bulunuyor. UEFA listesinde yer almayan Özer Hurmacı da bugünkü karşılaşmada görev alamayacak. Bunların haricinde Bordo-Mavililer’de başka sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler