Yanal'dan futbolculara sert uyarı

İyi giden seri Beşiktaş yenilgisiyle bitti, Trabzonspor’da keyifler kaçtı. Bordo-Mavililer’in hocası olarak ilk yenilgisini alan teknik direktör Ersun Yanal, karşılaşmanın ardından her ne kadar futbolcularını kamuoyunun önüne atmayıp genel bir özeleştiri

Yanal'dan futbolculara sert uyarı

İyi giden seri Beşiktaş yenilgisiyle bitti, Trabzonspor’da keyifler kaçtı. Bordo-Mavililer’in hocası olarak ilk yenilgisini alan teknik direktör Ersun Yanal, karşılaşmanın ardından her ne kadar futbolcularını kamuoyunun önüne atmayıp genel bir özeleştiri yaptıysa da devrede ve özellikle de 90 dakikanın sonunda ekibini ilk kez ciddi şekilde uyardığı öğrenildi. Başarılı teknik adamın 3-0’lık sonuç kalak, silik oyun üzerinde durduğu ve koordinasyon problemlerini masaya yatırdığı bildirildi. Aynı eleştirileri Ersun Yanal, dünkü Legia Varşova provasındada tekrarladı. Karadeniz temsilcisinin hocası, basına kapalı antrenmanda, “Bir daha tekrarlanmasını istemiyorum” diyerek şunları söyledi:

‘Dersimizi almalıyız’

“İyi maçlarınızı inkar eder gibiydiniz. Bu kadar birbirinden kopuk oynamayı nasıl başardınız anlamıyorum. Sanki birbirinizi ilk kez görür gibiydiniz. Ben her şeyi anlarım ama paniği ve bu görüntüyü anlamakta zorlanıyorum. Ben de, sizler de bu maçtan gereken dersi çıkarmalıyız. Önümüzde hâlâ kayıpları telafi edebilecek bir zaman ve fikstür var. Özür dilemek, kendimize yakışanı yapmak zorundayız. İki haftada bir geriye giden, kendisine güvenenleri üzen bir Trabzonspor kimsenin beklentisi değil.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler