"Yanal'a çamur atıyorlar"

Vahid  Halilhodzic'in yerine Trabzonspor’da  göreve gelen teknik direktör Ersun Yanal hakkında ortaya atılan şike iddialarına  eski takım arkadaşı  ünlü ressam  Onur (Hacıbay)  Aras’dan  yalanlama geldi.Nazillispor’da  Ersun Yanal’la  birlikte iki yıl  to

"Yanal'a çamur atıyorlar"

Vahid  Halilhodzic'in yerine Trabzonspor’da  göreve gelen teknik direktör Ersun Yanal hakkında ortaya atılan şike iddialarına  eski takım arkadaşı  ünlü ressam  Onur (Hacıbay)  Aras’dan  yalanlama geldi.

Nazillispor’da  Ersun Yanal’la  birlikte iki yıl  top koşturan Aras, “1986 yılındaki  Nazillispor-Alanyaspor  maçından  Ersun Yanal  oynamadı. Bu nedenle  Nazillispor kalecisine maç esnasında  şike  teklif etmesi gibi  saçma bir şey olamaz  Biz  Ersun Yanal ile iki sene aynı takımda  top oynadık ve yan yana kaldık.  Böyle bir şey olsaydı benim de mutlaka haberim olurdu. Çünkü yediğimiz içtiğimiz ayrı  gitmezdi ve çok samimiydik” dedi.

MENAJERİN OYUNU

Aynı zamanda emekli polis memuru olan Aras şunları söyledi: Bu kadar senaryoyu  nasıl  yazıyorlar aklım almıyor.  Dedikleri gibi ne Nazilli Emniyeti  Ersun Yanal’ı karakola götürdü. Ne de hakkında soruşturma açıldı.  Yanal’ın adını şike olayına o  zamanların  genel  menajeri  Erkan karıştırdı. Yanal ile arası iyi olmadığından ve devamlı didiştiklerinden  böyle bir dedikodu  yaydı. Ne yazık ki  bu dedikoduya  başkan Kemal Uzun’da  alet oldu.  Bir insanın  başarısını kabul etmek lazım.  Maçta oynamayan adama saha içinde şike teklif ettiren mantık, çamur at izi kalsın mantığıdır. Ancak bu çamur Ersun Hoca’ya yapışmaz. Çünkü ortada böyle bir şey yok.

Son Nokta

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler