Yanal: Zirveyi yakalamak...

Yanal, "Çok hedefimiz var. birşey kazanmış veya kaybetm,iş değiliz. Bu maçları ajantaja çevirmek için çok önemli fırsatlar var önümüzde. bu takımı günlendirecek ve hedefe koşabilecek. bir süreçte var önümüzde. bizim puan kaybetmek gibi bir niyetişmiz yok.

Yanal: Zirveyi yakalamak...

Yanal, "Çok hedefimiz var. birşey kazanmış veya kaybetm,iş değiliz. Bu maçları ajantaja çevirmek için çok önemli fırsatlar var önümüzde. bu takımı günlendirecek ve hedefe koşabilecek. bir süreçte var önümüzde. bizim puan kaybetmek gibi bir niyetişmiz yok. Biz zirveyi yakalamak ve orayı kovalamak zorundayız. Futbolu izleyenlere iyi bir Trabzonspor izletmek istiyoruz." dedi.

Yanal Napoli eşleşmesi için ise "Napoli olmasaydı. bir başkası olurdu. Trabzonspor her takımla başabaş oynayacak bir takım. Önümüzde uzun bir zaman var. Elimizden geleni yapıp tur geçmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor