Yanal yine kapattı

Devre arası hazırlıklarını Mehymet Ali Yılmaz Tesislerinde sürdüren Trabzonspor'da Ersun Yanal takımın başına geldiği günden itibaren uyguladığı kurallarla dikkat çekerken antrenmanları yine basına kapattı.Süper Toto Süper Lig'de ilk yarısının sonlarına d

Yanal yine kapattı

Devre arası hazırlıklarını Mehymet Ali Yılmaz Tesislerinde sürdüren Trabzonspor'da Ersun Yanal takımın başına geldiği günden itibaren uyguladığı kurallarla dikkat çekerken antrenmanları yine basına kapattı.

Süper Toto Süper Lig'de ilk yarısının sonlarına doğru yoğun maç temposunun da etkisi ile yapılan antrenmanları basın mensuplarına kapatan Ersun Yanal, Devre arası hazırlıklarında ise sadece akşam antrenmanlarının 15 dakikalık bölümünü açtı.

Cuma günü Sivasspor ile Hüseyin Avni Aker stadında karşılaşacak olan Bordo mavili ekipte bu karşılaşmaya kadar yapıalcak olan antrenmanlarda Ersun yanal Tarafından basın mensuplarına kapatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor