Yanal: Tarzımızı değiştirmeliyiz

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, yakaladığı çıkışı sürdürme adına deplasman fobisini Mersin İdmanyurdu ve Gaziantepspor maçlarında üzerinden atmayı amaçlıyor.Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, iç sahada

Yanal: Tarzımızı değiştirmeliyiz

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, yakaladığı çıkışı sürdürme adına deplasman fobisini Mersin İdmanyurdu ve Gaziantepspor maçlarında üzerinden atmayı amaçlıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, iç sahada sergiledikleri coşkulu oyunu dış sahada da sergilemeleri gerektiğini belirterek, "Dış sahada aldığımız sonuçlar dikkat çekici. Bu tarzımızı değiştirmeliyiz. İç sahada ortaya koyduğumuz coşkulu oyunu ve yüksek tempoyu dış sahada oynadığımız maçlarda da sergilemeliyiz. Trabzonspor gibi bir takımın dış sahada daha çok maç kazanması gerekiyor. Avrupa kupalarına katılma hedefimizi gerçekleştirmemiz için deplasmanda daha çok puanlar kazanmalıyız" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor