Yanal: 'Taraftarımız takıma güvensin'

Ligde üste aldığı 2 galibiyetle zirve umutlarını yeşerten Trabzonspor, sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçından 3 puanla ayrılarak ligin tepesine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Ersun Yanal’ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından depla

Yanal: 'Taraftarımız takıma güvensin'

Ligde üste aldığı 2 galibiyetle zirve umutlarını yeşerten Trabzonspor, sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçından 3 puanla ayrılarak ligin tepesine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Ersun Yanal’ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından deplasmandaki 3-0’lık Galatasaray galibiyetiyle büyük moral bulup hafta içinde Metalist Kharkiv karşısında 3 puanla ayrılmayı başararak Avrupa’da ikinci tur biletini kapan Bordo-Mavililer, çıkışını Gençlerbirliği karşısında da sürdürmeyi amaçlıyor.

Yusuf’e büyük görev

Gençlerbirliği maçına cezalı Salih Dursun’dan yoksun çıkacak olan Trabzonspor’da sakatlığı geçen Kevin Constant’ın oynayabilecek durumda olduğu ancak bu oyuncu hakkındaki kararın maçtan önce verileceği öğrenildi. Ligdeki yabancı sınırlaması nedeniyle Metalist Kharkiv maçından farklı bir kadro sahaya sürmesi beklenen teknik direktör Ersun Yanal’ın Yusuf’u yine sol açık olarak kullanabileceği, Musa Nizam’a ise savunmanın solunda göreve verebileceği belirtildi.

‘Son dakikaya kadar mücadele’

Yapılan idmanlarda öğrencilerine bir nevi terapi uygulayan Yanal, takımını sürekli şu sözlerle motive ediyor: “Yenilirken bile coşkumuzu kaybetmemeliyiz. Taraftarlar da bu oyunu, oyuncuların isteğini ve coşkusunu görünce takıma güven  duyacaklardır.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor