Yanal: Stratejik önemi var

Ersun Yanal seyircinin azlığı ile ilgili "Bu sezona damga vuran olay seyircisizlik. Bu konuda çalışmalar olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu sorunu çözerler" dedi.Yanal maç için iser Eskişehirspor'un enteresan bir takım olduğunu belirterek, "büyük takımlarl

Yanal: Stratejik önemi var

Ersun Yanal seyircinin azlığı ile ilgili "Bu sezona damga vuran olay seyircisizlik. Bu konuda çalışmalar olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu sorunu çözerler" dedi.

Yanal maç için iser Eskişehirspor'un enteresan bir takım olduğunu belirterek, "büyük takımlarla oynadıkları maçlardan puanla döndüler. Kazanabilecek maçlar oynadılar. Sıralamadaki yerlerine bakmamak lazım. Biz iyi oynayıp 3 puanı almak istiyoruz. Bu hafta bizim için diğer maçlarıda işin içine katarsak önemli bir hafta." ifadelerini kullandı.

Yanal duran toplarda Mehmet'in yokluğunun takımı nasıl etkileyeceği sorusu üzerine "Soner'de diğer oyuncularda duran topları iyi kullanıyor. Trabzonspor yine bu golleri bulmaya devam edek. Herkesle birlikte kol kola yürüyerek başarıları elde edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yanal bu akşam ilk kez 11'de sahaya çıkan İbrahim ile ilgili ise "Ben İbrahim'i çok heyecanlı görmedim. Futbolda herşey bir anda başlayıp bitebiliyor. Ne bu maçta İbrahim çok iyi bir kaleci olacak nede çok kötü bir kaleci olacak. bu onun için yeni bir başlangıç değil. Kendiniş geliştierecek ve başarılı olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor