Yanal sistemi değiştiriyor

Sahasında Eskişehirspor karşısında yara alan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, sistemi değiştirmeye hazırlanıyor.Spor Toto Süper Ligi'in 15. haftasında sahasında Eskişehirspor'a 4-1 gibi farklı bir skorla yenilerek şoka uğrayan Trabzonspor'da te

Yanal sistemi değiştiriyor

Sahasında Eskişehirspor karşısında yara alan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, sistemi değiştirmeye hazırlanıyor.

Spor Toto Süper Ligi'in 15. haftasında sahasında Eskişehirspor'a 4-1 gibi farklı bir skorla yenilerek şoka uğrayan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, oyun sistemini yeniden ele alıyor. Afrika Kupasına katılacak oyuncuları da göz önüne alan tecrübeli teknik adam, takım içersinde oyun sistemi üzerinde yeniden planlama yapacak. Takım kurgusu üzerinde yaşanan aksaklıklar ve maç kazanamamanın vermiş olduğu stres nedeniyle bugünü kadar oynanan tüm maçlarda farklı 11'lerle sahaya çıkan bordo-mavililerde teknik direktör Ersun Yanal, kadro istikrarı sağlamayı hedefliyor.

YANAL, DAHA ÇOK VERİM ALABİLECEĞİ SİSTEM ÜZERİNDE YOĞUNLAŞTI

Yerli ve yabancı oyuncular arasında yaşanan farklılıklar nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşayan teknik direktör Ersun Yanal, Afrika Kupası katılacak olan Waris, Yatabare, Medjani, Belkalem ve Constant'ın yokluğunda geliştireceği yeni oyun tarzı üzerinde ise çalışmalara başladı. Mevcut oyun yapısına uymakta zorluk yaşayan oyuncular üzerinde yoğun bir çalışma temposuna giren ve onlardan daha çok verim alabileceği sistem üzerinde yoğunlaşan Yanal, devre arasında takıma katmayı planladığı oyuncuları da buna göre belirleyecek. Devre arasında orta sahaya, defansa ve kaleye transfer isteyen tecrübeli teknik adam, özellikle Mehmet Ekici ile birlikte orta sahanın yükünü kaldırabilecek oyuncu üzerinde duruyor. Kadroda yer alan oyuncularla birlikte mevcut oyuncu yapısıyla belirli bir oyun kurgusu geliştiremeyen Karadeniz ekibi, daha dengeli bir takımla ile ikinci yarıya başlamayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler