"Yanal şike teklif etti"

Trabzonspor'un Ersun Yanal hamlesi İstanbul basınını çıldırttı. Hemen her gün ortaya atılan iddialara dün gece bir başkası eklendi.Trabzonspor'un teknik direktörlük koltuğuna getirmeyi planladığı Ersun Yanal hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Beyaz

"Yanal şike teklif etti"

Trabzonspor'un Ersun Yanal hamlesi İstanbul basınını çıldırttı. Hemen her gün ortaya atılan iddialara dün gece bir başkası eklendi.

Trabzonspor'un teknik direktörlük koltuğuna getirmeyi planladığı Ersun Yanal hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. 

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına açıklamalarda bulunan eski futbolcu Nedim Şişko, Ersun Yanal'ın futbolculuk yaptığı dönemde kendisine şike teklifi yaptığını dile getirdi.

Konu hakkında açıklama yapan yorumcu Ahmet Çakar, "1986 yılında Yeni Nazilli-Alanya maçından sonra Nazilli Emniyeti'nin yaptığı soruşturmada Ersun Yanal'ın şike yaptığı tespit edilmiş midir?" dedi.

Yaşanan şike olayını anlatan Çakar, "Yanal, Nazilli'nin futbolcusu, kaleci de Nedim Şişko. Alanya maçından önce Yanal Alanyasporlu iki idareciyle birlikte Nedim beyin yanına gelerek şike teklif ediyor. Nedim bey bunu idarecilere söylüyor. O zamanlar suç olmadığı için bu konu kapanıyor" ifadelerini kullandı.

Beyaz TV'ye konuşan Şişko ise, "İki tane gol yiyeceksin, ertesi sene Alanyaspor'a transfer edeceğiz dediler. Adam beni ikna edemeyince takım arkadaşın Ersun Yanal arabada dedi. Aşağıya indik Ersun Yanal'ı arabada gördüm ve tükürdüm. Biz maçı 2-1 kazandık. Polis de tertibat aldı ikinci gelişlerinde Yanal'ı getirmediler onlar yakalandı sonra serbest bıraktılar" dedi.

Trabzonspor'un Yanal'ı takımın başına getireceği iddialarını yorumlayan Şişko, "Trabzonspor'un başkanı çok farklı bir adam. Herkes çıkar uğruna bir şeyleri satıyor. Para gelsin diye. Şerefini satıyor. Trabzonspor başkanı bas bas dürüstlükten, şereften bahsediyor takımın başına getirdiğin hocaların kişiliğini bir araştır kardeşim" şeklinde konuştu.

Yanal'ın o dönem kariyerini etkilediğini söyleyen Şişko, "Benim hayatımı bitirdi kardeşim. Ben hayatımda bunları hak etmedim. Karım da hak etmedi, çocuklarım da etmedi" yorumunda bulundu.

HACIOSMANOĞLU'NDAN YANAL AÇIKLAMASI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler