Yanal oyunculara fırça çekti

Farklı Napoli yenilgisi sonrası eleştiri oklarını üzerine çeken Ersun Yanal, oyuncularını sert bir dille uyardı. Yanal “Kaybetmek sorun değil. Biz Trabzonspor'uz ve bu şekilde mağlup olmak sizlere hiç yakışmadı” diye konuştu.Avrupa Ligi 2. turunda sahasın

Yanal oyunculara fırça çekti

Farklı Napoli yenilgisi sonrası eleştiri oklarını üzerine çeken Ersun Yanal, oyuncularını sert bir dille uyardı. Yanal “Kaybetmek sorun değil. Biz Trabzonspor'uz ve bu şekilde mağlup olmak sizlere hiç yakışmadı” diye konuştu.

Avrupa Ligi 2. turunda sahasında İtalyan ekibi Napoli’ye ilk maçta 4-0 kaybeden Trabzonspor’da büyük bir hayal kırıklığı yaşanıyor. Oyuncuların ortaya koyduğu kötü futbol, herkesin tepkisini çekerken, teknik direktör Ersun Yanal’ın da takıma çok kızgın olduğu öğrenildi. Maçtan sonra futbolcularına patlayan Yanal’ın, dün yapılan idman öncesi de öfkesinin dinmediği bildirildi. Yanal’ın, takımla yaptığı toplantıda, “Napoli’ye karşı kaybetmek sorun değil. Burada bizim için en büyük sıkıntı, ortaya koyduğumuz futbol. Bu şekilde rakibinize mağlup olamazsınız. Trabzonspor, hem de sahasında bu kadar kötü bir oyun sergileyemez. Çok etkisiz kaldık, bu bize yakışmadı. Avni Aker Stadı ilk kez bu sezon doldu, taraftarlar bize harika bir destek verdi. Ancak biz bunun karşılığını, ne yazık ki onlara veremedik” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor