Yanal onların peşinde

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın planlarını yapan Trabzonspor ile ilgili her geçen gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Gündeme gelen son futbolcular ise Maxime Lestienne ile Sidney Sam.Teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe'deyken h

Yanal onların peşinde

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın planlarını yapan Trabzonspor ile ilgili her geçen gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Gündeme gelen son futbolcular ise Maxime Lestienne ile Sidney Sam.

Teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe'deyken hayran olduğu Lestienne'i Al Arabi takımına kaptırmıştı. Kariyeri değil de parayı seçerek Körfez'in yolunu tutan Belçikalı oyuncu, burada yapamayacağını anlayınca İtalya'nın Genoa takımına kiralanmıştı.

22 yaşındaki futbolcu uyum sağlayamayınca Genoa bonservisini almama karar verdi. Lestienne'in menajeri Mikkel Beck, bizzat Ersun Yanal'a oyuncunun Türkiye'de oynamak istediği mesajını attı.

Yanal'ın, İtalya'daki dostlarından bilgi isteyeceği ve Belçikalı oyuncu için yeniden devreye girebileceği bildirildi. 1.76 boyundaki futbolcunun Al Arabi ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve şu andaki piyasa değerinin 9 milyon euro olduğu belirtiliyor. Sol kanatta görev yapan Lestienne, Genoa'da 15 maçta forma giydi, gol atma başarısı gösteremedi.

Schalke-news.de adlı site de Schalke'de bu sezon beklediği kadar çok forma şansı bulamayan Sidney Sam'ı bordo-mavililerin transfer etmek istediği öne sürdü. 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun Alman ekibi ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 1 Temmuz 2014'te geldiği Schalke'de sadece 14 maçta forma giyen 1.74 boyundaki futbolcunun bonservis bedelinin 5 milyon euro olduğu dile getiriliyor. Ancak futbolcunun ayrılmak istemesi nedeniyle Trabzonspor'un şansının yüksek olduğu dile getiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler