Yanal onlara dava açtı

Trabzonspor'un teknik direktörlük koltuğunu emanet etmeye hazırlandığı Ersun Yanal, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında eski futbolcu Nedim Şişko'nun açıklamalarıın yayınlanmasının üzerine harekete geçti.Yanal'ın avukatı, aynı zamanda Futbol F

Yanal onlara dava açtı

Trabzonspor'un teknik direktörlük koltuğunu emanet etmeye hazırlandığı Ersun Yanal, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında eski futbolcu Nedim Şişko'nun açıklamalarıın yayınlanmasının üzerine harekete geçti.

Yanal'ın avukatı, aynı zamanda Futbol Federasyonu Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Eski Üyesi Yunus Egemenoğlu, programın sunucusu Ertem Şener ve yorumculardan Ahmet Çakar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu ve tazminat davası açıldığını açıkladı.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA...

"10 kasim 2014 tarihinde, Beyaz Tv'de yayinlanan Beyaz Futbol isimli programda sayin Ersun Yanal hakkinda hic bir gercekligi olmayan bir konu uzerinden, kisisel husumeti bulunan bir kisinin aciklamalarina dayanarak, Sayin Ersun Yanal'in kisilik haklarini zedeleyici bir yayin gerceklestirilmistir.

Beyaz TV ve yayinda yer alan sunucu Ertem Sener ve yorumcu Ahmet Cakar hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunulmus ve tazminat davaları açılmıştır. Şuç niteliğindeki bu yayınlar hakkında gerekli yasal işlem yapılacaktır. Spor kamuoyuna saygiyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor