Yanal o oyuncu için uyarmıştı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Eskişehirspor'dan eski oyuncusu Tarık Çamdal'ın Galatasaray'a transfer olacağı dönemde oyuncuya İstanbul'a gitmemesi yönünde uyarılarda bulundu.Büyük uğraşlar ve görüşmeler sonunda 4 milyon 750 bin euro bonservis

Yanal o oyuncu için uyarmıştı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Eskişehirspor'dan eski oyuncusu Tarık Çamdal'ın Galatasaray'a transfer olacağı dönemde oyuncuya İstanbul'a gitmemesi yönünde uyarılarda bulundu.

Büyük uğraşlar ve görüşmeler sonunda 4 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ile Eskişehirspor'dan Galatasaray’a transfer olan Tarık Çamdal için, eski hocası Ersun Yanal o dönemde transfer henüz gerçekleşmeden önce dikkat çeken ve biraz da eleştiri alan açıklamalarda bulunmuştu.

Yanal, Tarık’a 'İstanbul’a gitme' tavsiyesinde bulunurken, ''Tarık Çamdal'a eski hocası olarak tavsiyem kendi takımında kalıp İstanbul macerasına 2-3 yıl sonra atılması. Altyapı eğitimini Almanya'da almış, çok önemli bir oyuncu ama sadece 14-15 maçla İstanbul'a gelmesinin onun açısından doğru olmadığına inanıyorum. Tarık’ın büyük takımda forma giymesi büyük kriz yaratabilir'' ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor