Yanal o mevkiye oyuncu istiyor

Trabzonspor Yönetimi, teknik direktör Ersun Yanal'ın orta sahaya takviye isteğini yerine getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğü öğrenildi.Sezon başında olduğu gibi devre arasında da transferde hareketl

Yanal o mevkiye oyuncu istiyor

Trabzonspor Yönetimi, teknik direktör Ersun Yanal'ın orta sahaya takviye isteğini yerine getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğü öğrenildi.

Sezon başında olduğu gibi devre arasında da transferde hareketli günler geçiren Trabzonspor, Hakan Arıkan, Uğur Demirok ve Erkan Zengin transferlerinde mutlu sona ulaşırken Tolgay Arslan'ı Beşiktaş'a kaptırmasının ardından transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına yön veren Trabzonspor kurmayları, orta sahaya takviye girişimlerini sürdürüyor.

Papadapoulos'un gönderilmesinin ardından yabancı kontenjanına yer açan bordo-mavililer, Almanya’da top koşturan dünyaca ünlü bir yıldızı kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Bordo mavililer ayrıca bir kaç yabancı oyuncu içinde nabız yokluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor