Yanal o kuralından vaz geçmedi

Trabzonspor’da göreve geldikten sonra antrenmanları basına ve taraftara açmayan Teknik direktör Ersun Yanal, bu kuralından ikinci yarı hazırlıkları sırasında da vazgeçmedi.Başarılı teknik adam, son olarak 24 Kasım’daki antrenmanın ilk 15 dakikasını basın

Yanal o kuralından vaz geçmedi

Trabzonspor’da göreve geldikten sonra antrenmanları basına ve taraftara açmayan Teknik direktör Ersun Yanal, bu kuralından ikinci yarı hazırlıkları sırasında da vazgeçmedi.

Başarılı teknik adam, son olarak 24 Kasım’daki antrenmanın ilk 15 dakikasını basın mensuplarına açmıştı. Aradan geçen süre içinde sadece 10 Aralık’ta Polonya deplasmanında oynanan UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde kurallar gereği yine ilk 15 dakikası basına açık olarak çalışan bordo mavili takım, ikinci yarı hazırlıklarına da yine basına kapalı olarak başladı.

Bu arada Trabzon’da 3 gün önce etkili olan kar yağışı nedeniyle tesislerdeki sahaların temizleme çalışmalarının sürdürüldüğü de belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor