Yanal: Mücadele takdir edilebilir ancak...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.Yanal yaptığı açıklamada "Oyunu yüksek tempoda oyanyabilecek oyuncularla çalışıyoruz. Oyunu mücadele içinde daha iyi bir formatta

Yanal: Mücadele takdir edilebilir ancak...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Yanal yaptığı açıklamada "Oyunu yüksek tempoda oyanyabilecek oyuncularla çalışıyoruz. Oyunu mücadele içinde daha iyi bir formatta oynatmak geretiğini inanıyorum. İkinci yarıda bu formatın dışına çıkıldığında kötü sonuçların ortaya çıkabileceğini gördük. Koşu kalitesi ve oynadığımız mesafe uzamadı. Topla ne kadar koştuğunuz bizim için önemli. 4-1 kazandık iyi bir skor Trabzonspor'un yaptığı oyuncu yatırımının karşılığını alabileceğini düşünüyoruz. Uzun zaman dilimişnde daha kaliteli oyun oynamak gereli . Bu takım koşabiliyor. Oynayabiliyor. Mücadele gücü takdir edilebilir. Oyuncularımı kutluyorum ancak daha iyi olabilirler." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor