Yanal: Kolay bir yerde değiliz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 16 Mart Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçı öncesi oyuncularını uyardı.Yanal, ligin ikinci yarısında yakaladıkları çıkışın meyvelerini alma adına Gaziantepspor ile önemli bir müsabaka oynay

Yanal: Kolay bir yerde değiliz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 16 Mart Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçı öncesi oyuncularını uyardı.

Yanal, ligin ikinci yarısında yakaladıkları çıkışın meyvelerini alma adına Gaziantepspor ile önemli bir müsabaka oynayacaklarını vurguladı.

Artık tek kulvarda mücadele ettiklerini belirten deneyimli teknik adam, "Kolay bir yerde değiliz, beklentilerin yüksek olduğu bir yerdeyiz. Bulunduğumuz konumu koruyarak maç kazanmaya devam etmeliyiz. Performansımızı daha yukarıya çekmek için çok çalışarak yeni arayışlar içinde olacağız. Herkesten daha özverili olmasını bekliyorum. Sahada birbirine yardımcı olan, pas yüzdesi iyi ve mücadele gücü yüksek bir takım olmalıyız" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor