Yanal haberlerini yalanladı!

HABER61.NET-SPOR SERVİSİTrabzonspor'da 3-0 lık apır yenilgiden sonra ortaya atılan "Ersun Yanal geliyor" iddialarına Trabzonspor yöneticisi Güney cevap verdi. Trabzonspor'un Basın sözcüsü Köksal Güney haberi net bir dille yalanladı. Böyle bir konunun günd

Yanal haberlerini yalanladı!

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da 3-0 lık apır yenilgiden sonra ortaya atılan "Ersun Yanal geliyor" iddialarına Trabzonspor yöneticisi Güney cevap verdi.

 Trabzonspor'un Basın sözcüsü Köksal Güney haberi net bir dille yalanladı. Böyle bir konunun gündemelerinde olmadığını ifade ederek şunları söyledi;

"Trabzonspor'un gündeminde şuan için Teknik Direktör değiştirmek ile alakalı hiç konu gündeme gelmedi. Hoca değişikliği konuşulmadığı gibi Ersun Yanal ismi de hiç bir şekilde gündeme gelmemiştir. Çıkan haberler dedikodudan ibarettir. Trabzonspor teknik adam değiştirmekten ziyade başarıyı nasıl yakalırız? sorusunun cevabını arıyor" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor