Yanal haberlerine kınama geldi

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, Ersun Yanal üzerinden Trabzonspor'u yıpratma politikası uygulayanları şiddetle kınadıklarını söyledi. Öksüz yaptığı açıklamada, "Dün bir spor programında Ersun Yanal üzerinden Trabzonspor

Yanal haberlerine kınama geldi
Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, Ersun Yanal üzerinden Trabzonspor'u yıpratma politikası uygulayanları şiddetle kınadıklarını söyledi.
 
Öksüz yaptığı açıklamada, "Dün bir spor programında Ersun Yanal üzerinden Trabzonspor'u yıpratma politikası uygulayanları şiddetle kınıyoruz. Burada amaç Trabzonspor'un önünü kesmektir. Var olan iyi kadronun başarı sağlayacağından korkuları olan bazı kesimler tarafından Trabzonspor'un üzerine oynanmaktadır. Bilinçli taraftarımız bu oyuna gelmeyerek bir ve beraber olmalıdırlar" dedi.
 
Hiç kimsenin gücünün Trabzonspor'u yıpratmaya ve yıkmaya yetmeyeceğini belirten Öksüz, "Şimdi o bazı kesimlere birkaç sorumuz olacak. Ersun Yanal'ın vakası neden seneler sonra manşetlere taşınmıştır? Ersun Yanal, Milli Takımın başına geçerken bu yaygaracılar neredeydi. Yine aynı Ersun Yanal Fenerbahçe teknik direktörü olduğunda ve Fenerbahçe'yi şampiyon yaptığında, sözde ahlak savunucuları neden sus-pustu? Bu sorulara verilecek cevapların ortak noktası; Trabzonspor'u yıpratma çabasıdır. Fakat şunun bilinmesini isteriz ki; hiç kimsenin gücü Trabzonspor'u yıpratmaya, yıkmaya yetmez" ifadelerini kullandı.
 
Trabzonspor'a ve Trabzonspor Başkanına linç kampanyası yapılmaya çalışıldığını kaydeden Öksüz, "Trabzonspor Yönetiminin bu konuda tüm yetkiyi Başkanımıza verip, Başkanımızın da almış olduğu bu riskli kararın ardından Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği olarak bu kararın arkasında olduğumuzu belirtmez isteriz. Her ne kadar riskli bir karar olsa da, başarının geleceğine inananlardanız. Trabzonspor'a, Trabzonspor Başkanı ve yönetimine karşı linç kampanyası yapılmaktadır. Programlarında Trabzonspor'a yer vermeyenler, sahte ve kumpas haberleriyle camiamızı bölmeye çalışmaktadır. Bu ve bunun gibi çabaları olanlar, karşılarında bizleri görecektir. Bizler içerimizde birbirimizle savaşacağımıza, dış tehditlere karşı tek yumruk olmalıyız. Bu ve bunun gibi çabaları olanlar, Çünkü biz tarafız. Çünkü biz doğrunun ve Trabzonspor'un tarafıyız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor