Yanal gazeteciyle neden tartıştı?

Trabzonspor'un Manisaspor'u 2-0 mağlup ettiği maç sırasında ve sonrasında Manisasporlu taraftarlar, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ve futbolcular aleyhine sık sık slogan attı. Manisasporlu taraftarlar, bordo-mavili oyunculara soyunma odasına gir

Yanal gazeteciyle neden tartıştı?

Trabzonspor'un Manisaspor'u 2-0 mağlup ettiği maç sırasında ve sonrasında Manisasporlu taraftarlar, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ve futbolcular aleyhine sık sık slogan attı. Manisasporlu taraftarlar, bordo-mavili oyunculara soyunma odasına girerken yabancı madde fırlattı. Futbolcular polis ve güvenlik ekiplerinin eşliğinde soyunma odasına girdi.

Bu çirkin olaylar sonrası basın toplantısında Ersun Yanal'a konuyla ilgili sorulan soru tecrübeli teknik adamı çileden çıkardı.

Toplantıda bir gazetecinin, "Maç sırası ve sonrasında taraftarların aleyhinize yaptığı kötü tezahürat hakkında ne düşünüyorsunuz ?" Sorusu üzerine Ersun Yanal, soruyu soran gazeteciyle kısa süreli bir atışma içerisine girdi. Yanal, "Onu bana değil başka bir yere soracaksınız. Bu sorunun muhatabı ben değilim. Yenen bir takımın hocasına böyle bir soru mu sorulur, böyle bir soru mu olur? Arkadaşlar bu soracağınız en son soru. Bu ne kadar çirkin bir şey biliyor musunuz ? Çirkinlikleri konuşuyorsunuz" diye sitem etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor