Yanal Erkan için ne dedi?

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal maçın ardından açıklamalarda bulunduYanal şöyle konuştu;Gruptan çıkmak için 3 puan bize avantaj sağlayacaktı. Ve bu avantajı ele geçirdik. Bundan sonra allacağımız bir galibiyet yeterli olacaktır. 2015'in ilk maçın

Yanal Erkan için ne dedi?

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal maçın ardından açıklamalarda bulundu

Yanal şöyle konuştu;

Gruptan çıkmak için 3 puan bize avantaj sağlayacaktı. Ve bu avantajı ele geçirdik. Bundan sonra allacağımız bir galibiyet yeterli olacaktır. 2015'in ilk maçında ilk galibiyeti gelmesi hayırlı olur umarım. Önümüzdeki Balıkesir maçını da kazanıp ikinci yarıya hazırlanmamız lazım. İkinci yarıda farklı bir oyun ve performans farklı olacaktır.

Transfer yapacağımız oyuncuları kamuoyuna açıklayabilecek durumda değiliz. Önce kendimiz içeride halletmemiz gerekir. Erkan kaliteli bir oyuncu iyi bir oyuncu ama önce kendi kulübüyle olan sıkıntılarını çözmeli. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor