Yanal deyince şikeciye bir haller oldu!

Adı Trabzonspor'la ciddi şekilde anılan ancak son gelen haberlere göre Fenerbahçe'nin transferde bir adım öne geçtiği Erkan Zengin'de ilginç gelişmeler yaşandığı ortaya çıktı. Daha önce Erkan için gereksiz diyen Aziz Yıldırım'ın Trabzonspor teknik direktö

Yanal deyince şikeciye bir haller oldu!
Adı Trabzonspor'la ciddi şekilde anılan ancak son gelen haberlere göre Fenerbahçe'nin transferde bir adım öne geçtiği Erkan Zengin'de ilginç gelişmeler yaşandığı ortaya çıktı.
 
Daha önce Erkan için gereksiz diyen Aziz Yıldırım'ın Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'a olan kini nedeniyle bu transfere engel olmaya çalıştığı belirtildi.
 
Fenerbahçe'nin Erkan Zengin ile anlaşmasıyla birlikte, şikeci başkan Aziz Yıldırım'ın başarılı futbolcuyla ilgili geçtiğimiz Ağustos'taki sözleri akla geldi...
 
Hatırlanacağı gibi Ersun Yanal, F.Bahçe'yi çalıştırırken Erkan Zengin'i istemiş ancak Aziz Yıldırım bu transfere onay vermemişti. Yıldırım, bu konuyla ilgili olarak Ağustos ayında yaptığı açıklamada "Ersun Yanal, Erkan Zengin'in transfer edilmesini istedi. Ben de 'Alırım ama nerede oynatacağını söyle' diye sordum. Bu soruya yanıt veremedi. Topu alıp dikine oynuyormuş. Elinde Alper Potuk var" şeklinde konuşmuştu.
 
Daha önce Erkan Zengin'e olumsuz bakan Aziz Yıldırım, bu futbolcunun serbest kalacağını öğrenince fikir değiştirdi. Yıldırım'ın, kurmaylarına, "Ersun alacağına biz alalım" diyerek düğmeye bastığı öğrenildi.
 
İSVEÇ'İN BANKOSU
 
Erkan Zengin, son dönemde İsveç Milli Takımı'nın da değişmez ismi. Tecrübeli futbolcu, Avrupa Şampiyonası elemelerinde 4 maçın 3'ünde 90 dakika, 1'inde ise 86 dakika forma giydi, 2 de gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler