Yanal: Bunu beklemiyordum

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Eskişehirspor'a 4-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.Yanal şunları söyledi;Böyle dağınıklık beklemiyordum. Bizim planlarımızın içinde olamyacak bir durumdu. belkalem sakatlanıp çıktan

Yanal: Bunu beklemiyordum

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Eskişehirspor'a 4-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Yanal şunları söyledi;

Böyle dağınıklık beklemiyordum. Bizim planlarımızın içinde olamyacak bir durumdu. belkalem sakatlanıp çıktan sonra oyun planları devam ediyordu ama 2. golden sonra dağıldık. Hakemi bir kenara koymamaızlazım. Hakem bahaneniz olmamalı. Oyunu takımıma yakıştıramadım. ne olusa olsun böyle bir oyun takım planları içinde olmamalı.

Bunu kamuoyu ile paylaşmak doğru değil.Bunu biz planmlayacağız. ve yönetim kurulu ile paylaşacağız. Bu takımın düzelmesi için ne gerekiyorsa yapılacak ve önümüzdeki döneme yansıtılacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor