Yanal bu konuda kararsız

Trabzonspor’da kısa bir süre önce göreve gelmesine rağmen Avrupa, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 3 etapta çok yoğun bir maç trafiğinden geçen teknik direktör Ersun Yanal, en büyük kafa karışıklığını hücum hattında yaşıyor.İlk tercihinin Oscar Car

Yanal bu konuda kararsız

Trabzonspor’da kısa bir süre önce göreve gelmesine rağmen Avrupa, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 3 etapta çok yoğun bir maç trafiğinden geçen teknik direktör Ersun Yanal, en büyük kafa karışıklığını hücum hattında yaşıyor.

İlk tercihinin Oscar Cardozo olduğunu hiçbir zaman gizlemeyen Bordo-Mavililer’in hocası, Paraguaylı yıldızın yorgunluğa bağlı düşüşüyle yeni arayışlara girmek zorunda kaldı. Son maçlarda Cardozo-Yatabare-Waris üçlüsü de denendi, Yatabare son hafta Bursa deplasmanında ise tek forvet olarak sahaya çıktı, Cardozo-Waris sonradan onu destekledi.

Devre arasına kadar 2 kupa 2 de lig maçı oynayacak olan Ersun Yanal’ın forvet arayışlarına devam etmesi, yine değişik hücum sistemleri üzerinde durması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler