Yanal beraberliğe sevinmedi

Trabzonspor’un Balıkesirspor’la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Teknik Direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.Yanal şöyle konuştu;Çok mutlu değiliz. Oyunu kontrol ederek rakibin üzerine yıkmak güzel bir şey. Bşir taraftan da Trabzonspor gibi vir t

Yanal beraberliğe sevinmedi

Trabzonspor’un Balıkesirspor’la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Teknik Direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

Çok mutlu değiliz. Oyunu kontrol ederek rakibin üzerine yıkmak güzel bir şey. Bşir taraftan da Trabzonspor gibi vir takımn yediği bu amatör 2 gol tartışılmalı. Üstünlüğümüzü kurduğumuz bir karşılaşmada son daikada beraberliği kurtarmak hoşuma gitmedi.

Şuanda yaklaşık 1.5 aylık dönem içinde önemli tespitler yaptık. Aslında çok iyi oyuncularımız vvar. Ahengi yakalamamız gerekiyor. Bu organizasyonda sıkıntılar olduki bu durumdayız. Ancak bu organizasyonu ypabilecek yeteneklere sahibiz. Ayın 12-15’ine kadar transferler gerçeklecek ve bitireceğimizi düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor