Yanal: Ben sahadan kaçmadım!

Trabzonspor'a ikinci kez teknik direktör olarak gelen Ersun Yanal basının karşısına çıktı. Yanal, Haber61 muhabirinin Avni Aker'de oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçında sahadan çıkış anını ve 3 Temmuz sürecini sorması üzerine "Ben sahadan kaçmadım" dedi.

Yanal: Ben sahadan kaçmadım!

Trabzonspor'a ikinci kez teknik direktör olarak gelen Ersun Yanal basının karşısına çıktı. 

Yanal, Haber61 muhabirinin Avni Aker'de oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçında sahadan çıkış anını ve 3 Temmuz sürecini sorması üzerine "Ben sahadan kaçmadım" dedi.

"Maçta sahadan çıktığımı hatırlamıyorum" diyen Yanal " O gün saha içinde durmaya gayret ettim. Futbolcularımı da tutmaya çalıştım. Tek isteğim oyuna devam edilebilmesiydi. O gün gerçekten çok gergin bir durum vardı. Biz oyuncularımız ile daha önce bu konuyu konuştuk ve eğer olay olursa hemen sahayı terk ederek provokasyonun oluşmasına neden olamamak için soyunma odasına gittik" ifadelerini kullandı.

3 Temmuz Şike süreciyle ilgili kısa konuşan Yanal " Bildiğiniz gibi ben o dönem fiziksel olarak olayın dışındaydım. Ne bir takım çalıştırdım ne de federasyon da çalıştım." dedi.

Daha önce Trabzonspor'da çalıştığını da hatırlatan Yanal " Ben her zaman Trabzonspor ve Trabzon'la sıcak ilişkiler içerisinde bulundu. Burada çalıştığım dönemde sorunların çözümleyicisi olmaya çalıştım. Çözümlerin bir parçası oldum. Ve bildiğim bir şey var ki Trabzonspor'a şampiyon olabilecek bir kadro bıraktım" dedi.

Haber61 spor servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor