Yanal: Becerikli olamadık

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Keçiörengücü maçının ardından basın toplantısında konuştu.  Yanal, “Bu tür maçları oynamak çok zor. Bu maçlar bir çok sürpriz sonuçlara neden olabiliyor. Biz de bunun sonucunu biliyorduk. Bir çok faktör var. Şu an

Yanal: Becerikli olamadık
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Keçiörengücü maçının ardından basın toplantısında konuştu. 
 
Yanal, “Bu tür maçları oynamak çok zor. Bu maçlar bir çok sürpriz sonuçlara neden olabiliyor. Biz de bunun sonucunu biliyorduk. Bir çok faktör var. Şu anda biz yaklaşık 20 gündür eksik kadroyla çalışıyoruz. Üst üste oynayacağımız maçlarda problem yaşayabiliriz diye düşünmüştük. Umarım Mehmet’te kötü bir sonuçla karşılaşmayız. Bu akşam baskılı oynasak da gol üretme konusunda yüksek becerili olamadık. Son maçlara bıraktık. Bizim Akhisar’la oynayacağımız ve Keçiören’in Manisa ile oynayacağı maçın sonuçları belirleyecek gruptaki durumu. Umarım buradan çıkarız. Diğer oyuncularımızın da bize katılımıyla tam kadro mücadele ederek yükü eşit dağıtmış oluruz. Çünkü bundan sonra oynayacağımız önemli maçlar var. Avrupa maçının da zamanı geldi. Umarım bu maçları da istediğimiz sonuçlarla atlatırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor