Yanal: Ayak uyduramadık

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 6. ve son maçında Legia Varşova'ya 2-0 yenilmesine karşın grubu ikinci sırada tamamladığı için 2. tura yükselen Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, karşılaşmanın zaman zaman futbol ötesine geçen sertlikte oynandığını söyl

Yanal: Ayak uyduramadık

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 6. ve son maçında Legia Varşova'ya 2-0 yenilmesine karşın grubu ikinci sırada tamamladığı için 2. tura yükselen Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, karşılaşmanın zaman zaman futbol ötesine geçen sertlikte oynandığını söyledi.

Yanal, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, gruptan çıkmış iki takımın karşı karşıya geldiğini belirterek, "Bence futbolun zaman zaman ötesine geçen sertlikte maç oynandı. Maçı yöneten hakem de buna izin verdi. Oldukça sert bir maç oynandı" dedi.

Oynamak isteyen bir takım olduklarını ifade eden Yanal, şöyle konuştu:

"Rakibin sertliğine zaman zaman biz de karşılık verdik ama bunu dengesiz yaptık. Sinirlendik oyun disiplininden uzaklaştığımız zamanlar oldu. İkinci yarı daha çok pozisyon ürettik ama golü beceremedik. Şimdi önümüzdeki kura sonrası Avrupa'da yapacağımız oyuna ve bundan sonra oluşturacağımız hedefe konsantre olacağız."

Yanal, hakem kararlarına ilişkin bir soru üzerine de "Bugün hakemin oyundaki gösterdiği ilginç kararlar var, tekrar izlemek lazım. Hem biz hem rakip için çok kararlar var ama sertliğe özellikle prim tanıdı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor