Yanal: 3 puan için gidiyoruz

Sezonun ikinci yarısındaki 2 maçını da kazanan Trabzonspor, 19. hafta müsabakasında yarın akşam deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.,Zirve yarışında puan kaybına tahammülü olmayan bordo-mavililer, tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı. Karadeniz kapl

Yanal: 3 puan için gidiyoruz

Sezonun ikinci yarısındaki 2 maçını da kazanan Trabzonspor, 19. hafta müsabakasında yarın akşam deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.,

Zirve yarışında puan kaybına tahammülü olmayan bordo-mavililer, tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı. Karadeniz kaplanları, ezeli rakiplerini yenerek hem Kadıköy'deki 16 sezonluk galibiyet hasretini dindirmek hem de zirveye bir adam daha yaklaşmak istiyor.

Zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı son çalışmayla tamamlayacak Trabzonspor, öğleden sonra da özel uçakla İstanbul’a gidecek. Bordo-mavili ekipte sakatlıkları bulunan Onur, Bosingwa ve Waris ile Fatih Öztürk yarınki maçta forma giyemeyecek. Zorlu maç öncesi Fırtına’nın en önemli eksiği kaptan Bosingwa olacak. Son iki sezondur ortaya koyduğu performansla takımın en iyileri arasında yer alan tecrübeli futbolcunun eksikliği önemli bir kayıp olarak görülüyor. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe’yi deplasmanda yenebilecek kapasiteye ve kadroya sahip olduklarını, Kadıköy’e 3 puan için gideceklerini söyledi. Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmalarının Türk futbolunun renklerinden bir tanesi olduğunu belirten Yanal, futbolun içinde kalmak, futbolun en güzel tarafı olan oyunun sonuca olan etkilerine konsantre olmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını belirtti. Sonuç ne olursa olsan futbolun kazanması gerektiğine vurgu yapan tecrübeli hoca, şunları söyledi: “Oynayacağımız maçın sonucu ne olursa olsun, futbol adına iyi şeyler yapıp futbol adına sahada kalmalıyız. Ben bugünden itibaren de futbol adına her şeyin daha iyi olması için mücadele edeceğim. Arkadaşlarımı da oyuncularımızı da bu konuda yönlendireceğim.”

Trabzonspor, bugün yapacağı son çalışmanın ardından Fenerbahçe maçı için saat 15.00’de özel uçakla İstanbul’a gidecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler