Yalıspor'un hedefi Play-off

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Yeni İskenderunspor ile karşılaşacak olan Trabzon Yalıspor'un teknik direktör Harun Beklemiş, Play-off gruplarına katılma şanslarını artırmak için önlerinde 4 önemli final maçlarının olduğunu söyledi. Bek

Yalıspor'un hedefi Play-off

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Yeni İskenderunspor ile karşılaşacak olan Trabzon Yalıspor'un teknik direktör Harun Beklemiş, Play-off gruplarına katılma şanslarını artırmak için önlerinde 4 önemli final maçlarının olduğunu söyledi.

Beklemiş, açıklamada, geçen hafta sahalarında Kahramanmaraşspor karşısında galip gelerek 3 puan aldıklarını belirterek, ''Bu galibiyetin anlam kazanması için de bu hafta sonu deplasmanda Yeni İskenderunspor karşısında da galip gelmeliyiz. Çünkü dış sahada galibiyetimiz yok. Deplasmanda da galip gelmeliyiz'' dedi.

Yeni İskenderunspor ile final maçına çıkacaklarını ifade eden Beklemiş, ''Play-off gruplarına katılma şansını artırmak için önümüzde 4 önemli final maçımız var. Bunların başlangıcı Yeni İskenderunspor maçı. Bu maçlardan 12 puan almayı başarırsak play-off'a kalırız diye düşünüyorum. Bu açıdan bu haftaki maçımız çok önemli'' diye konuştu.

Yeni İskenderunspor maçı öncesi Trabzon Yalıspor'da Yiğit ve Aykan'ın sakat olduğu, cezalı futbolcu ise bulunmadığı kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor