Yalıspor'da parola galibiyet

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yarın sahasında Keçiören Sportif ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Harun Beklemiş, bu maçtan alacakları 3 puanla alt sıralardan uzaklaşmak istediklerini söyledi. Beklemiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, i

Yalıspor'da parola galibiyet

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yarın sahasında Keçiören Sportif ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Harun Beklemiş, bu maçtan alacakları 3 puanla alt sıralardan uzaklaşmak istediklerini söyledi.

Beklemiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarının son maçında kendi saha ve seyircileri önünde Keçiören Sportif takımını konuk edeceklerini belirterek, ''İlk yarının son maçında rakibimizi mağlup ederek 3 puan almak istiyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puanla ligin alt sırasından biraz olsun uzaklaşmak istiyoruz'' dedi.

Devre arasına moralli girmek için galip gelmek istediklerini ifade eden Beklemiş, ''Rakibimizle aramızda 2 puan fark var. Bu açıdan bu maç her iki takım açısından önem taşıyor. Rakibimiz de bizi yenerek bir basamak üstümüze çıkmak isteyecek. Biz bu maçla ilgili her türlü önlemimizi aldık, kazanmaktan başka bir düşüncemiz olamaz'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor