Yalıspor itiraf etti

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Gümüşhanespor'a 1-0 yenilen Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Dursun Çimşit, Gümüşhanespor'un tecrübesine yenildiklerini söyledi. Çimşit yaptığı açıklamada, kendi seyircileri önünde Gümüşhanespor karşısında futbolc

Yalıspor itiraf etti

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Gümüşhanespor'a 1-0 yenilen Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Dursun Çimşit, Gümüşhanespor'un tecrübesine yenildiklerini söyledi. Çimşit yaptığı açıklamada, kendi seyircileri önünde Gümüşhanespor karşısında futbolcularının ortaya koydukları futboldan memnun olduğunu belirterek, 'Futbolcularım kazanmak için her şeylerini ortaya koydular.

Sahada lider Gümüşhanespor'a karşı savaşan, mücadele eden bir takım vardı. Sadece gol yollarında sıkıntı çektik. Bulduğumuz net gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Rakibimiz ise yan toptan gelen bir topu gole çevirip bulduğu gol ile 3 puanı alarak gitti' dedi. Oynadıkları Oyunla farklı kazanabilecekleri Gümüşhanespor maçında yenildikleri için üzgün olduklarını ifade eden Çimşit, 'Rakibimizin tecrübesine yenildik.Bizim en büyük sıkıntımız gol atamayışımız. Bu sorunumuzu bir an aşarak sıkıntılı durumumuzdan kurtulmak istiyoruz' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler