Yalıspor hocası hakemlere tepkili!

Spor Toto 3. lig 2. Grup'ta yarın sahasında Afyonkarahisarspor ile karşılaşacak olan Trabzon Yalıspor'da teknik direktör Harun Beklemiş, bu maçta güzel futbollarının karşılığını 3 puan olarak almak istediklerini söyledi. Beklemiş, AA muhabirine yaptığı aç

Yalıspor hocası hakemlere tepkili!

Spor Toto 3. lig 2. Grup'ta yarın sahasında Afyonkarahisarspor ile karşılaşacak olan Trabzon Yalıspor'da teknik direktör Harun Beklemiş, bu maçta güzel futbollarının karşılığını 3 puan olarak almak istediklerini söyledi.

Beklemiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada sahalarında oynayacakları Afyonkarahisarspor maçının son hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdiklerini belirtti.

İki haftadır galip gelemediklerini ve Afyonkarahisarspor maçına 3 puan için çıkacaklarını ifade eden Beklemiş, ''Son haftalarda yaşadığımız puan kayıplarında bizlerin hatası kadar hakemlerinde vermiş olduğu yanlış kararlar da etkili oluyor. Biz her ne kadar ligde rahat bir konumda, hedefsiz bir takım görünmemize rağmen hakemlerden isteğimiz, ortaya düdük çalmaları ve hakkaniyet çerçevesinde karar vermeleri'' dedi.

Beklemiş, ligde hedefi bulunan ve çok zorlu rakip olan Afyonkarahisarspor karşısında çok iyi mücadele edeceklerine inandıklarını belirterek, ''Güzel futbolumuzun karşılığını 3 puan olarak almak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor