Yalı iyi oynayıp kazanmak istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, yarın sahasında Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'da, teknik direktör Harun Beklemiş, rakipleri karşısında iyi oynayarak kazanmak istediklerini söyledi. Beklemiş, yaptığı açıklamada, takım olarak saha

Yalı iyi oynayıp kazanmak istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, yarın sahasında Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'da, teknik direktör Harun Beklemiş, rakipleri karşısında iyi oynayarak kazanmak istediklerini söyledi.

Beklemiş, yaptığı açıklamada, takım olarak sahalarında iyi futbol sergilediklerini belirterek, ''Amacımız kendi evimizde rakip kim olursa olsun, maç kaybetmemek. Anadolu Üsküdar 1908 Spor'un karşısında iyi futbol oynayarak, kazanmak istiyoruz'' dedi.

Ligde orta sıralarda yer aldıklarını ifade eden Beklemiş, ''Ne alt sıralarla, ne de üst sıralarla işimiz yok. Hedefimiz göze hoş gelen futbol sergilemek, iyi oynayan, iyi mücadele eden bir takım. Trabzonlu futbolseverlere oynadığımız futbol ile zevk vermek istiyoruz'' diye konuştu.

Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçı öncesi Trabzon Yalıspor'da Gökhan ve Aykan'ın sakat olduğu cezalı futbolcunun ise bulunmadığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor