Yabancılardan yanlızca Bamba!...

 Malouda'yı transfer eden ve bir de forvet alacak olan bordo-mavili ekipte yabancı sayısı 13'e yükseldi. Trabzon lig başlamadan bu sayıyı 10'a indirmek zorunda. En az 3 yabancıyla yollarını ayırması gereken bordo-mavililerde bunun için henüz bir yol alına

Yabancılardan yanlızca Bamba!...

 Malouda'yı transfer eden ve bir de forvet alacak olan bordo-mavili ekipte yabancı sayısı 13'e yükseldi. Trabzon lig başlamadan bu sayıyı 10'a indirmek zorunda. En az 3 yabancıyla yollarını ayırması gereken bordo-mavililerde bunun için henüz bir yol alınamadı. Bamba, Zokora, Janko ve Emerson ile yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı.

Cech'e 500 bin Euro'luk teklif olmasına rağmen Slovak yıldızın 800 bin Euro istemesi transferinin önünü kapattı. Sakat olan Sapara da sözleşmesinin dondurulmasına karşı çıkarken Bamba dışında kalan oyuncular ayrılmaya sıcak bakmıyor. Bamba ve Sapara'nın dışında Emerson ve Janko ile de kesin olarak yollar ayrılacak. 9 yabancıya düşülmesi durumunda ise sürpriz bir takviye daha yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor