Yabancı kuralında kritik gün

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün önemli bir toplantıya imza atacak.TFF yapacağı toplantıda Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim'in hazırladığı yabancı taslağını masaya yatıracak. Yönetimin yapacağı değerlendirme sonrası TFF Başkanı

Yabancı kuralında kritik gün

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün önemli bir toplantıya imza atacak.

TFF yapacağı toplantıda Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim'in hazırladığı yabancı taslağını masaya yatıracak. Yönetimin yapacağı değerlendirme sonrası TFF Başkanı Yıldırım Demirören Kulüpler Birliği ile buluşacak. Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek toplantıda, 18 kulüp başkanına yabancı sayısı konusunda bilgi verilecek. Kulüplerin bu toplantıda takınacağı tavır merak konusu...

Yabancı sayısının sınırsız olması beklenirken buradaki en önemli kriter kulüplerin devlete olan borçları olacak. Borçlu kulüpler transfer yapamayacak.

BEŞİKTAŞ SOĞUK

Bu arada Beşiktaş Kulübü yabancı sınırsıza soğuk bakıyor. Bugünkü toplantıda siyah beyazlı kulübün takınacağı tavır da merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler