Yabancı krizi sona erecek!

Yabancı kontenjanını acilen boşaltmak isteyen Bordo-Mavililer'de ilişkileri kesilecek oyuncular arasında ilk sıraları Zokora, Cech, Emerson, Janko alıyor.Bu oyuncuların acilen kulüp bulmaları istenirken, aksi bir durumda bile karşılıklı anlaşarak sözleşme

Yabancı krizi sona erecek!

Yabancı kontenjanını acilen boşaltmak isteyen Bordo-Mavililer'de ilişkileri kesilecek oyuncular arasında ilk sıraları Zokora, Cech, Emerson, Janko alıyor.

Bu oyuncuların acilen kulüp bulmaları istenirken, aksi bir durumda bile karşılıklı anlaşarak sözleşmelerinin feshedileceği bildirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan futbol genel direktörü Ünal Karaman, “Kontenjan oyuncularıyla ilgili yaşadığımız sıkıntıları en kısa sürede kesinlikle sonlandıracağız. Şu an her şey istediğimiz gibi gidiyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor