Yabancı basında Yıldırım

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın mahkemede yaptığı savunma yabancı gözüyle bakın nasıl yorumlanıyor.İngiliz Independent yazarı David Gold, köşesinde Yıldırım'ın savunmasını, "Türk parlamentosu tarafından azaltılan şikeye verilecek cezanın düşürülmesi Y

Yabancı basında Yıldırım

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın mahkemede yaptığı savunma yabancı gözüyle bakın nasıl yorumlanıyor.

İngiliz Independent yazarı David Gold, köşesinde Yıldırım'ın savunmasını, "Türk parlamentosu tarafından azaltılan şikeye verilecek cezanın düşürülmesi Yıldırım'ı rahatlatmış durumda. Yıldırım'ın en büyük kini Şampiyonlar Liginin dışında kalmaya gibi görünüyor.

'Bu F.Bahçe'nin yükselişine dur demek için yapılan bir operasyon' derken, kendi takımını Fransa'daki Lyon veya İspanya'daki Barcelona gibi sürekli kupalar kazanan bir takım gibi göstermeye çalıştı.

Bir yandan da kendisinin içeriden çıkamayacağını düşündüğü umutsuz bir savunma içinde bu yüzden de sadece kendisinin değil, tüm rakiplerinin bu işin içinde olduğunu iddia edip herkesin kendisiyle birlikte suçlu olduğunu kanıtlamaya çalışıyor" şeklinde yorumladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor